Mäns våld mot det mesta

1 week ago

Mäns våld mot det mesta

Tänk att Magnus och jag poddat sedan 2013. Och nästan publicerat ett avsnitt varje vecka. Nuförtiden sänder vi ju live på Clubhouse varje lördag morgon kl 8:30 (17:30 i Sverige) och det är kul att märka att vi kan dra hela podden utan korrigeringar eller omtagningar (Magnus producerar ju några av Sveriges största poddar och ni skulle vara veta så mycket han klipper och klistrar och fixar i dem för att det ska låta tight, smart och kul).

Hur som helst. I veckans avsnitt svarar Maggan och jag på frågan om mäns våld mot kvinnor verkligen är relevant, räcker det inte med att tala om mäns våld allmänt? Män är ju våldsamma mot det mesta omkring sig och det borde vara roten. ELLER? Om hur de svarta cowboysen är bortglömda, eller fram tills nu i alla fall. Om vaccin och hur USA kravlar sig ur katastrofen och om hur kulturen formar tanken. Lyssna gärna! Och säg vad ni tycker. Har två inbjudningar till CH kvar ifall någon behöver en (än så länge måste du ha en iPhone, men i maj lär CH öppna upp för android också). Lyssna här!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.