Husdjur och tonåringar

3 years ago

Husdjur och tonåringar

En klok person med lite äldre barn än mina sa en gång att det fina med husdjur är att tonåringar som kanske inte alltid är så villiga att kramas med sina föräldrar men ändå behöver gos kan göra det med djuren. Det finns ju många andra fördelar med att låta sina barn umgås med djur. Den här veckan har jag gett en kort ridlektion åt båda barnen och igår galopperade båda runt och hoppade ett minihinder. Jag var såklart stolt, men det som är viktigare är att ungarna var så stolta själva. Ni vet den där känslan när man klarat av något som är lite svårt och lite läskigt.

Husdjur och tonåringar

På eftermiddagen kom Jennie och Zev och barnen på besök. Det blev mer ridning och sedan satte vi oss ute på terrassen och pratade över en öl. De senaste dagarna har varit så varma att man kan sitta ute i t-shirt. Okej, inte i Santa Monica där havet gör att det alltid är lite kyligare, men här i Topanga har det varit varmt. Varsågoda för en meteorologisk översikt.

Husdjur och tonåringar
Husdjur och tonåringar
Husdjur och tonåringar

Förresten! Vi spelar in podden på Clubhouse imorgon istället för idag lördag. Klockan 8:30 Los Angeles-tid, 17:30 i Sverige och 18:30 i Finland. Sedan lägger vi upp inspelningen som podd som vanligt. Hojta om ni behöver en inbjudan till CH, jag har några att dela ut!

Moa · 3 years ago
Wow vilka bilder! Så fina Tar gärna en inbjudan till CH om du har någon kvar.

Filippa · 3 years ago
Jag tar också gärna en inbjudan =) I've got to see what the fuss is about.

Peppe Öhman · 3 years ago
Skickar en! (men insåg att jag inte hittar ditt telefonnummer. HUR brukar vi kommunicera? Skicka det!)

Filippa · 3 years ago
Hahaha, vi brukar kommunicera på insta! Jag skriver där <3

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.