Friday lab community öppnar upp

2 months ago

Friday Lab Community öppnar upp

Reklam för egen verksamhet

Här uppe i Topanga planerade Maja och jag den nya plattformen för Friday Lab Community för ett år sedan (visst var det ett år sen, Maja? Tiden har varit så konstig på sistone). Som vanligt var det Maja som var den stora hjärnan bakom utvecklandet av Friday Lab. Vi ville komma bort från Facebook och Maja hittade en plattform som heter Mighty. Där byggde vi upp ett community för folk som hade gått 90 dagar med Friday Lab. Nuförtiden måste man inte ha gått kursen för att gå med, men de flesta har ändå gjort det.

Idag har vi knappt 80 medlemmar och ordnar månadsträffar med ett specifikt tema (i mars var temat ekonomi, i april är temat skapande och i maj blir det energi). Varje månad ordnar vi också en plan along där medlemmarna tillsammans ser tillbaka på månaden som gått och planerar den som ska komma. Vi har en bokklubb, en grupp för folk som är anställda, en skrivgrupp, en grupp för snack om ekonomi, en för trädgård osv. Det finns grupper för de flesta intressen. Jobbar man hemma kan man jobba tillsammans med andra hemmajobbare över Zoom, pausa tillsammans och äta lunch tillsammans. Innan man går med i communityt skriver man på ett dokument med tystnadsplikt, det som sägs där stannar där.

Är man medlem får man såklart också rabatt på alla kurser på Friday Lab Academy. Och det bästa är såklart medlemmarna. Det finns alltid någon som kan hjälpa, peppa, komma med råd, trösta och fira med en vare sig det handlar om jobb, hobbyer, privatliv eller något annat. Så bra människor är med där.

Eftersom vi vill växa långsamt tar vi in nya medlemmar bara fyra gånger om året. Maj är en sådan månad. Här kan du läsa mer och ställa dig på väntelistan om du är sugen på att testa.

Filippa · 2 months ago
Jag vill bara säga att det inte verkar finnas någon länk till communityt i din text.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.