Bästa t-shirten

7 months ago

Bästa t-shirten

I dag fick Magnus och jag vår andra spruta moderna. Det kändes mycket fint. Om ett par veckor är vi med andra ord fullt vaccinerade mot covid. Jag är så glad och tacksam! Samma dag, några timmar senare, promenerade vi upp till skolan för att hämta Vidar. Bland de andra föräldrarna stod en kvinna utan munskydd (skolan ber alla använda munskydd), med en keps där det stor “Defund the Media” och en t-shirt med en spruta med ett rött kryss över och texten “My body, my choice”. Skillnaden mellan my body, my choice när man snackar abort handlar om att en kvinna ska få bestämma över sin egen kropp. Vaccinationer handlar om att skydda de som är svagast i samhället. Jag sa ingenting, men blev överraskande illa berörd.

Hur som helst, ville också ge en shout out till Gauhar Helsinki. En klädbutik som syr upp de flesta av sina kläder i Estland och designar dem i Finland. En kompis till mig äger den och hon skickade bland annat en hög med t-shirts till mig. Och de är så bra kvalitet! Så mjuka och sköna och ja, ni vet hur bra kvalitet känns. Jag vill verkligen rekommendera Gauhar. Tycker mycket om alla, men extra fin är den vita med en liten diskret puffärm.

Bästa t-shirten

Sara · 7 months ago
Hej Peppe! Jag skulle vilja berömma dig för de samarbeten du gör. Jag tycker alltid att du väljer vettiga samarbeten som känns i linje med den du är och det du står för. Faktum är att jag själv testat sådant du rekommenderat och alltid blivit nöjd (jag köper tex fortfarande regelbundet produkter från ett finskt märke du tipsade om för några år sedan). Ville bara att du ska veta det, kan hända det känns klurigt just med bloggsamarbeten ibland. Ha en fin dag!

Peppe Öhman · 7 months ago
Alltså Sara, TACK för att du skrev så! Jag vill ju verkligen inte låta som en sell out och tvekar alltid jättemycket innan jag gör samarbeten och blev så glad över din kommentar! <3

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.