åka iväg med kompisar

7 months ago

Åka iväg med kompisar

Så jäkla härligt att åka iväg med kompisar över några dagar. Man hittar på grejer tillsammans, vilar lite på rummet, träffas på middag, ungarna springer omkring på området, köper glass och träffar nya vänner, man sitter länge och äter och sen lägger man sig för att vakna upp och äta frukost tillsammans. Den lojala bloggläsaren vet att detta är något jag tjatat om otaliga gånger. Hur härligt det är med alla helgresor med kompisar. Airbnb eller hotell, det är inte så stor skillnad, det härliga är själva umgängesformen.

Åka iväg med kompisar
Åka iväg med kompisar
Åka iväg med kompisar

På Ojai Valley in kunde man hoppa på en liten elektrisk buss som körde en runt på området. Som en låg golfbil. Jag tycker att man gott kan promenera, men barnen var såklart galna i att åka så vi gjorde det. En strävan som förälder är ju att minimera på gnället.

Åka iväg med kompisar

Jag påmindes också om att två dagar vid poolen är mer än tillräckligt. Jag är för rastlös för att orka med mer. Men härlig var det. I sommar vill jag åka på konferens med mina vänner och podcastpartners Cissan och Johanna. Har ni förslag på mysiga ställen inte jättemånga timmar från Stockholm?

Åka iväg med kompisar
Åka iväg med kompisar

Sara · 7 months ago
Nynäs havsbad var härligt när vi var där för 10 år sedan. Tar en timme med pendeltåg och de hde fint spa vid havet med fin utsikt. Jag är lite nyfiken på Grisslehamn havsbad också. Ser fint ut på bilderna.

Peppe Öhman · 7 months ago
tack för tips! Uppskattas mycket!

Anna · 7 months ago
Kan rekommendera Svartsö Logi. Här får ni den totala avkopplingen och tankar ny energi. http://svartsologi.se/

Peppe Öhman · 7 months ago
Tusen tack! tror att Cissan har varit där och älskade det.

Lottie · 7 months ago
Typ det snyggaste brillorna jag sett!!! Får jag fråga var du har köpt dem?

Peppe Öhman · 7 months ago
Tack! Köpte dem online för några år sedan, har inga andra. de är Gucci.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.