Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Vårens sista Friday Lab-kurs | March 1, 2021 | The Way We Play

Vårens sista friday lab-kurs

1 year ago

Vårens sista Friday Lab-kurs

Nu släpper vi platserna för vårens sista 90 dagar med Friday Lab. Det är en kurs i självledarskap och handlar i korthet om att tillsammans med fjorton andra kvinnor testa olika saker, prata vanor, målsättning, identitet, nätverk och mycket mer. Vi börjar varje träff (varannan vecka ses vi på Zoom) med att alla berättar om en insikt. Det är min favoritdel, så inspirerande och kul att höra vad folk kommit fram till.

Det här är den tolfte 90 dagar med Friday lab vi kör och över 100 kvinnor har hittills gått kursen. På basen av feedbacken vi fått har ingen ännu ångrat sig, tvärtom verkar de allra, allra flesta vara mycket nöjda.

Kursen har 15 platser och vid skrivande stund har vi 10 kvar. Anmäl dig här.

Föreläsningarna är interaktiva med teori, övningar och diskussion medan Q&A sessionerna är en chans att diskutera framsteg och motgångar, ställa frågor, få handledarnas och deltagarnas input och pepp. Alla datum meddelas i förväg och missar du en föreläsning får du följande dag en videolänk till inspelningen.

Som Friday Lab -deltagare kommer du varje vecka att få skräddarsydda övningar, videoövningar och miniföreläsningar och ta del av ett kurerat urval artiklar, TED talks, podcaster och annat relevant material.Du får personlig återkoppling, pepp och stöd. Och en grupp av likasinnade där du kan diskutera vidare.

Många av våra anställda deltagare har fått kursen betald av sin arbetsgivare. Frilansare har använt utbildningspengar från sitt fackförbund.

Pris:
6500 KR/ 645 EUR * (PRIS INKL. MOMS)
90 dagar med Friday Lab: Föreläsningar, Q&A sessioner, övningar, handling i grupp under hela kursen, extra material och ett eget kursrum på Friday Lab Academy.
30 minuter personlig handling Zoom eller telefon.
2 coachsessioner (värde 4000 sek) med en certifierad coach.

4900 KR/ 485 EUR * (PRIS INKL. MOMS)
90 dagar med Friday Lab: Föreläsningar, Q&A sessioner, övningar, handling i grupp under hela kursen, extra material och ett eget kursrum på Friday Lab Academy.
30 minuter personlig handling Zoom eller telefon. Du betalar när vi bekräftat din plats, (inom 24h efter att du mottagit bekräftelse med betalningsinformation).

Det finns möjlighet att dela upp i tre delbetalningen.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.