Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Skriva fram sina tankar | March 28, 2021 | The Way We Play

Skriva fram sina tankar

2 years ago

Skriva fram sina tankar

Läste rubriken på förra inlägget och kände att den kanske inte var så peppig och influenceraktig. Lite för hård kanske. Men jag vet inte om jag orkar vara en people pleaser och jag föreställer mig att ni också gillar den här sidan av bloggen. Att jag inte är så strategisk, utan mest bara skriver det jag funderat på just idag. Därför blir det en blandning av politik, hästar, strand, feminism, mat, barn eller vad jag nu snubblat över just den dagen. Efter över femton år av bloggandet kommer det alltid ett inlägg när jag väl sätter mig ner för att skriva. Ibland blir det något helt annorlunda än vad jag ursprungligen tänkt mig, men jag har lärt mig att gilla det. Att liksom skriva fram tankar och resonemang. Och att göra det som en dialog med er som kommenterar. Tycker så mycket om det.

Ja, det var tydligen det jag ville säga idag. JO! Och att ni kan väl gå in och prenumerera på Vad vi vet där jag skriver. Det är gratis och jag skriver om en massa spännande saker som kan vara bra att veta. Tack!

Skriva fram sina tankar

eva · 2 years ago
Just precis så här gör att jag gillar din blogg jättemycket!

Peppe Öhman · 2 years ago
Tack för att du läser och tog dig tid att kommentera!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.