En överraskningsfest

3 years ago

En överraskningsfest

Kommer ni ihåg när bloggen var ung och påminde mer om en dagbok? Bilder och rapportering.  Lite hafsigt mycket känslor. Jag gillade det mycket. Jag tycker också om formatet som det är nu, alltså inlägg som mer påminner om artiklar och krönikor än dagboksanteckningar, men jag kan också sakna det spontana, omedelbara och känslosamma. Tycker att vi just nu befinner oss i en fas där allt ska vara så strategiskt och polerat.

En överraskningsfest

Därför kommer här en uppdatering i old school-manér. En hyllning till förr i tiden (och så är jag sjukt trött och ligger redan i sängen). Min kompis Jennie är gravid och vår gemensamma kompis Malin ordnade en baby shower för henne. En överraskingsfest! Så nervöst och så kul! Vi spelade och skrålade Britney Spears “Hit me BABY one more time” när Jennie helt ovetandes om vad som väntade henne traskade in på Malins och Sigges bakgård. Sedan åt vi tårta, delade ut presenter,  drack champagne, talade om förlossningar, babyn och Allen v. Farrow.

En överraskningsfest
En överraskningsfest

Jag tycker att det är en så fin gest när ens vänner (eller man) ordnar en överraskningsfest. Ordnar och koordinerar och förbereder. Det är en sån fin kärlekshandling att anstränga sig så mycket för någon annan. Har ni varit med om en överraskningsfest nån gång?

En överraskningsfest
En överraskningsfest
En överraskningsfest

Johanna · 3 years ago
Har pandemirestriktionerna lättat nu för er? Skönt att kunna ordna fest igen! Det känns som det är länge till det ännu här i norden.

Peppe Öhman · 3 years ago
ja, här är allt fler vaccinerade och restriktionerna har lättat. så skönt!

Linda Ericsson · 3 years ago
Älskar ”old school ”-inlägg, kul att blanda upp med! Tack för en härlig blogg som jag läser varje dag. Gillar också skåpet!

Peppe Öhman · 3 years ago
Vad roligt att du trivs här! kram

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.