En dag på stranden och i topanga

1 month ago

En dag på stranden och i Topanga

Glömde ju helt rapport från helgen! det blåste, men inte lika mycket som förra lördagen. Vi åkte till stranden för Viddes surflektion. Fick sällskap av våra kompisar Jenny och Celine. Vidde surfade tills vågorna blev för stora. Vi åkte hem och åt lunch. Otroligt skönt att börja lördagen på stranden.

En dag på stranden och i Topanga

På eftermiddagen åkte vi till stallet. Där träffade vi Jennie, Ilse och Tage. Jag sprang omkring som en dåre och försökte hjälpa barnen mes hästarna. Måste säga att Jennie, som är höggravid, är en jäkla hjälte som genast började mocka hästbajs och sedan ryktade Sequoia. Jag uppskattar stort människor som tar tag i saker utan att man måste be dem om det. När alla andra var färdiga red jag Sovvers en stund. Han fick in några ordentlige bockar, men nuförtiden blir jag mer full i skratt än rädd. Tänk att man kan lära sig känna en häst så man till och med kan parera bockarna. Fast nu när jag säger det högt kommer jag antagligen att landa i manegen.

En dag på stranden och i Topanga
En dag på stranden och i Topanga
En dag på stranden och i Topanga
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.