Det här skriver jag och det här kollar jag på

8 months ago

Det här skriver jag och det här kollar jag på

Jag uppskattade verkligen att läsa om era erfarenheter av att tävla som barn. Tack för dem! Ska svara på alla kommentarer när jag får en stund över. Jag läser alltid alla kommentarer och försöker svara på dem. Så jäkla fint och uppskattat att ni vill dela med er av era tankar och erfarenheter.

Jag jobbar jättemycket just nu. Som företagare och frilansare ska man väl vara tacksam och glad och det ÄR jag, men jag jobbar också jättemycket. På sistone har jag vid sidan om romanen, Friday Lab och poddarna (Mellan raderna ligger ute nu!), skrivit artiklar om bland annat Digital Blackface, tyngtäcken och den här texten om varför journalistik är viktigt. Jag håller också på och förbereder ett tal om män som trakasserar kvinnor online jag ska hålla på Svenska kvinnoförbundets årsmöte den 27.3. (26.3 insåg jag idag och fick hjärtklappning av att jag skrivit in den 27.3 i min kalender). Det kommer att streamas live på Facebook tror jag. Jag talar kl 9.40 lokaltid.

Jag lugnar lyckligtvis ner mig i stallet. Idag red jag ut med min kompis Frida och galopperade så jag kände livet i mig. Sedan tog Maljlis och jag och ponnyn Cinnamon en liten tur.

Jag har också börjat kolla på Gifta vid första ögonkastet OCH fått Magnus att titta på det (det skadade inte att alla poddar han producerar talar om den här realityserien). Jag har tänkt på hur allt kretsar kring relationer. Det mest intressanta som finns är relationer.

Det här skriver jag och det här kollar jag på
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.