Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Helgen, helgen, helgen | February 15, 2021 | The Way We Play

Helgen, helgen, helgen

1 year ago

Helgen, helgen, helgen

Det var den helgen, skulle jag kunna skriva, men just den här helgen är tre dagar lång hos oss. På måndagen firar man President’s day här och skolorna håller stängt. Jag har inte så bra koll på amerikanska högtider och trodde att det var förra måndagen vilket ledde till att Vidar var 90 minuter sen till skolan (exakt så länge tog det oss tydligen att klura ut vilken dag det var).

Helgen, helgen, helgen
Helgen, helgen, helgen

Vi traskade ner till en av kvarterskrogarna och skålade för veckans framgångar. Ingen älskar att äta på restaurang lika mycket som Magnus. Han har ju själv jobbat i branschen och tar äta ute på största allvar. Det är inte ofta vi äter middag på restaurang, men i fredags var det verkligen värt det. Solen gick ner i Stilla havet och alla verkade vara på gott humör (sen var vi hemma före klockan sju).

Helgen, helgen, helgen
Helgen, helgen, helgen
Helgen, helgen, helgen

Lördagen inleddes som vanligt med Vidars surflektion. Vi andra hängde på stranden (när det blir lite varmare och vi köpt våtdräkter ska resten av oss också ner i havet med en bräda). Det var mulet och knappt tjugo grader, men ändå völdigt mysigt. Vidar blir allt duktigare på surfbrädan och det är fint att se hur framgångar motiverar. Jag kan verkligen relatera till det själv. Magnus köpte handtag som man kan spänna fast i listerna vid dörröppningar för att använda för pull ups. Förra veckan kunde jag knappt göra en, men nu klarar jag av två utan problem och nästa vecka ska jag göra minst tre.

Helgen, helgen, helgen
Helgen, helgen, helgen

På eftermiddagen åkte vi till stallet. Jag lekta och satt på unghästen Ciel och red sedan Sovvers. Det gick bra och jag var glad. Frida dök upp med sina barn Majken och Frank. Vidar skrittade runt på Sequoia (som tyvärr är halt) och Majlis red Cinnamon. Mycket fin dag. När jag skriver det här är det antagligen måndag hos er. Det innebär att ett nytt avsnitt av Cissans, Johannas och min podd Skåpet ligger ute. Vi pratar om Britney, utseende, fillers, husdjur och mycket mer. Fnissade själv mycket när jag lyssnade på avsnittet. Vi försöker låta som vi låter när vi träffas privat. inte så många brasklappar och ängslighet. Ni får hemskt gärna gå in på iTunes och ge oss några stjärnor. Det gör att algoritmen lyfter upp oss. Tack på förhand!

Klara · 1 year ago
Så himla kul med er nya podd! Har saknat Blankens & Svahnberg länge, så det här var ju underbart! ÄLSKAR också titeln. Min association gick på en gång till ett vagt minne av en bok där en gubb-gubbe respektlöst kallar sin fru för "Skåpet" och ber henne "Stäng igen Skåpet, det glappar" när hon pratar. Jag tänker att ni är tre vilt och obrytt glappande skåp som då verkligen tänker stänga igen om ert underbara och orädda innehåll! Passar liksom med den "inga brasklappar och ängslighet"-inställning som du beskriver. Tanken gör mig på mycket gott humör.

Peppe Öhman · 1 year ago
Vad ROLIGT att du gillar podden! Älskar att vi är glappande skåp!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.