Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Kvinnliga nätverk | January 11, 2021 | The Way We Play

Kvinnliga nätverk

2 years ago

Kvinnliga nätverk

Bild: Sara Arnald

I familjen Öhman verkar alla leva i olika tidszoner. Igår slocknade Vidar klockan sex, Majlis klockan 22 och jag nånstans mellan det (Magnus låtsades kolla på Con Air, men alla vet att han sov på soffan). Mysigt är i alla fall att alla verkar vakna väldigt tidigt. Jag jobbar som vanligt bäst på morgnarna och har inte bara skrivit på mitt manus och olika artiklar, utan också spelat in en podd med Maja. Den handlar om bland annat min nyaste vana och om styrkan i kvinnliga nätverk.

En av världens största myter måste vara att kvinnor snackar skit bakom ryggen på varandra. Min erfarenhet är den totala motsatsen. Det är kvinnor som ställer upp och stöttar när det blåser. God bless mina manliga vänner, men för det mesta är de bara kul att hänga med, när det verkligen gäller är det alltid kvinnorna som hjälper, peppar, tipsar om, rekommenderar och står upp för en.

Jag är så jäkla glad över mina kvinnliga vänner och mitt kvinnliga nätverk i Friday Lab. (Ny kurs börjar den 18 januari förresten! Vi gjorde om prissättningen så ursprungspriset fortfarande är 6500SEK, men om man bara tar kursen, utan två timmar Majas coaching kostar kursen bara 4900 SEK. Läs mer här).

Maria · 2 years ago
Hundra procent enig! Glömmer aldrig journalisten som tyckte att min roman Maresi inte är trovärdig för att kvinnorna i klostret hjälper och stöttar varandra och inte hugget varandra i ryggen... Eyeroll på det.

Peppe Öhman · 2 years ago
Vilken otroligt idiotisk fråga. Manlig eller kvinnlig journalist?

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.