Ett otroligt kvinnonätverk

9 months ago

Ett otroligt kvinnonätverk

Reklam för egen verksamhet

Maja och jag beslöt oss för att öppna upp för nya medlemmar i Friday Lab Community fyra gånger om året. Förr har vi släppt in folk an efter, men vi vill att nätverket ska växa långsamt och att vi ska ha tid att presentera de nya medlemmarna för vårt program och de nuvarande Friday labbarna. Vi öppnar upp för nya medlemmar fram tills den första februari.

Friday Lab är inte en sluten grupp för företagare. Vi har en massa anställda, föräldralediga, frilansare och några som pluggar. Det handlar mindre om vad du jobbar med och mer om att styra upp vardagen så den blir så rolig som möjligt (och ÄR du företagare som rekommenderar jag Friday Business Lab som en add on. Otroligt bra grupp med företagare som stöttar och rent praktiskt hjälper varandra).

Community ordnar varje månad en plan along där vi tillsammans sätter mål för de kommande fyra veckorna (kul att också se tillbaka om och hur målsättningen förändrats). Vi ordnat månadsträffar, gruppcoaching, har en bokklubb och en skrivgrupp. Är du medlem får du också rabatt på våra kurser och event. Jag kan med handen på hjärtat säga att bara bra personer är med där. För tillfället är vi ca 70 medlemmar som diskuterar både högt och lågt. Föreställ dig ett Facebook, men bara med smarta, stöttande och schyssta personer.

Läs mer och anmäl dig här. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.