Alla ska få vara med

2 months ago

Alla ska få vara med

Den här vistelsen i Norden har på många håll skiljt sig från en vanlig, men trots att jag verkligen saknar att äta på restaurang har jag också uppskattat alla promenader jag fått ta med vänner. Och hästar! Jag har fått äran att rida min kompis Vanessas Tesla till häst. Inget ont mot mina älskade hästar hemma i LA, men det är en fantastisk känsla att sitta på en så vältränad häst som Adrienne. Som att köra vår gamla Nissan och sen byta till en Tesla.

Alla ska få vara med

Fy fasiken vad hästar är fina och stämningen var fin i Vanessa stall. Alla var så otroligt varma och välkomnande. Det är inte alltid en självklarhet. Karin och jag talade faktiskt om det i senaste Mellan raderna (kom ut idag!). Om hur det i alla delar av samhället uppstår elitklickar som inte vill släppa in andra och liksom odlar en identitet på illusionen att de kan mer och därför är bättre människor. Jag är team alla ska få vara med. Hoppas jag! Kanske utan att veta om det sysslar med nåt slags elitism.

Alla ska få vara med

Steph · 2 months ago
En medryttare applåderar! Skulle någon gång vilja sitta på en riktigt välskolad häst igen och få lära mig själv istället för att lära hästen

Be kind · 2 months ago
https://www.instagram.com/clarenauman/ Här är en länk till en konstnär som flyttat från NY till Tampere - tänkte ni som läser här kanske kan matcha henne med kamrater i staden. Stor skillnad mellan Brooklyn och Finland, tänker jag

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.