Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Varva ner och ladda om | December 14, 2020 | The Way We Play

Varva ner och ladda om

2 years ago

Varva ner och ladda om

I samarbete med egen verksamhet

Nu är det inte långt kvar till julafton, 2021 och Friday Lab Recharge. Nu undrar kanske någon vad Friday Lab Recharge är och det ska jag berätta. Det är en fyra timmar lång, helt prestigelös online retreat där min kollega Maja och jag hjälper ett gäng (över femtio anmälda redan!) kvinnor att planera sitt 2021. Fyra timmar att bara tänka på sig själv och hur du vill att ditt liv ska vara. Perfekt efter julstressen.

Vid sidan om övningarna blir det också en timme av yinyoga med Amanda Backholm. Och på tal om Amanda så är hon först ute som en Friend of Friday Lab. Vi har nämligen smyglanserat Friday Lab Academy där vi kommer att lägga upp våra egna kurser, men också kurser som vi gillar och som har samma värderingar som Friday Lab har. Amanda är definitivt en av dem och lanserar nu kursen “Varva ner och ladda om“. Också den en perfekt julklapp till en person som inte behöver mer fysiska saker.

Varva ner och ladda om är en fem veckor lång helhet designad för dig som vill hitta konkreta redskap för att skapa hållbara vanor för din återhämtning. Du får tillgång till meditation, avslappnande yinyoga, planeringsverktyg och stöd av en diplomerad coach och yogalärare. Kursen är anpassade för din vardag och tillsammans med andra som delar din vilja att skapa fler lugna stunder får du den draghjälp och det stöd som behövs för att lyckas. “

Här kan du läsa mer om den. (du måste registrera dig, men det är helt kostnadsfritt).

Varva ner och ladda om

Amanda · 2 years ago
Jag är så glad och taggad över att få vara en del av Friends of Friday Lab!

Peppe Öhman · 2 years ago
Vi är så otroligt glada och tacksamma över att få vara med dig!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.