Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Mellandagshälsning | December 28, 2020 | The Way We Play

Mellandagshälsning

2 years ago

Mellandagshälsning

Äntligen funkar bloggen igen! Jag kan inte minnas när jag senast skulle ha haft en så här lång bloggpaus, men det var kanske behövligt. Hur som helst är jag glad över att vara tillbaka. Jag har sovit enormt mycket, haft pyjamas från morgon till kväll, badat bastu, läst böcker, ätit, skrivit på romanen och tagit långa promenader. Det har till och med snöat.

Jag hade tänkt skriva ett inlägg om stressen kring att julafton ska bli perfekt och scrollet på instagram genom idylliska julfirare. Julafton är bara en dag, precis som nyåret bara är en dag. Vi lägger ibland mycket symbolisk vikt i specifika dagar. Livet består ändå mest av vardagar och fokus borde ligga på att styra upp dem så de blir så hållbara och roliga som möjligt.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.