En fin julklapp

3 years ago

En fin julklapp

Det finaste julklapparna är de där avsändaren verkligen visar att hen känner mottagaren (det här gäller för övrigt alla presenter). Gåvan blir den fina gesten i att veta vem den andra är och vad hen gillar, snarare än fokus på hur mycket grejen kostat. I dag köpte jag en liten gåva till en familjemedlem och passade samtidigt på att köpa en liten present i form av ett örhänge till mig själv hos IAMELENI.

En fin julklapp

Jag hade för övrigt köpt ett par svinsnygga läderbyxor på Blocket (läste förresten att folk som handlar mycket på second hand också handlar mycket nyproducerat, men det stämmer inte in på mig. Jag är otroligt osugen på att handla kläder som redan finns (inte sällan i mitt klädskåp). Det var bara det att byxorna är nästan en hel storlek för små. Eller så är det bara jag som vant mig vid att enbart ha mjuka och sköna plagg på kroppen. Hur som helst, går jag nu omkring och hoppas på att byxorna ska töja ut lite. Bli lite mer som mjukisbyxor. Jaja, trodde inte att jag som drygt 40-åring skulle syssla med sånt här, men tydligen gör jag det.

(Har ett par Blankens från de allra första kollektionerna på fötterna. I motsats till byxorna är de otroligt sköna att vandra runt i).

En fin julklapp

Jenny Erlandsson · 3 years ago
Hoppas att byxorna blir sköna för dom är otroligt snygga på dig!!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.