Sista veckan innan stockholm

10 months ago

Sista veckan innan Stockholm

Nuförtiden har Vidar surflektion på lördag förmiddag. Väldigt mysigt att dra ner till stranden och se på barnen som kämpar med vågorna medan man själv snickesnackar med några föräldrakompisar. Förra veckan sa jag att jag skulle hänga med på lektionen, men tydligen är detta bara för barn. Får boka en vuxenlektion med surfläraren Chris Crash.

Sista veckan innan Stockholm
Sista veckan innan Stockholm

Så det får bli surf i januari. Nästa lördag åker vi ju till Stockholm (normalt skulle vi givetvis inte resa under en pandemi, men av privata skäl måste vi göra det nu). Jag känner alltid ett enormt motstånd att lämna LA, men jag vet ju att det kommer att bli extremt mysigt med jul i Norden. Brukar tänka att tvekan inför att åka beror på människans inneboende motstånd mot förändring.

Sista veckan innan Stockholm
Sista veckan innan Stockholm
Sista veckan innan Stockholm

Den här sista veckan i LA år 2020 kommer jag att försöka skriva allt jag ska skriva. Det går nämligen inte (för mig) att vara kreativ eller smart när jag är jetlaggad. Jag får bara ge mig själv en vecka ledigt då jag glider omkring i ett töcken då kroppen inte har någon aning om ifall det är dag eller natt.

Emma · 10 months ago
Välkomna hit! Det är grått och kallt men ändå friskt!

Peppe Öhman · 10 months ago
Tack! Längtar efter den friska luften.

Filippa · 10 months ago
Vill du åka omkring i ett töcken på Tilly någon dag tro? <3

Peppe Öhman · 10 months ago
JA! Klart jag vill och jag vill framförallt hänga med dig <3

Malin · 10 months ago
Min hjärna fick nån tillfällig bugg, och jag fick läsa ordet surflektion jättemånga gånger innan jag fattade: SURF-LEKTION och inte surflektion, som en sur variant av reflektion, som en kurs i att reflektera negativt över världen. Haha. Tänkte att det verkligen finns allt möjligt nyskapande i LA. Och så var det bara vanlig hederlig surfing!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.