Kejsaren är naken

11 months ago

Kejsaren är naken

Det ligger förresten ett avsnitt av Mellan raderna ute och väntar på att ni ska lyssna på det. Vi talar om “Samtycke” av Vanessa Springora och Klas Östergrens “Renegater“. Bra avsnitt tycker jag! Nu är sista chansen att ta del av erbjudandet med en månad gratis läsning på Readly (klicka på länken). Ett väldigt kul samarbete, tycker jag. Vi gör inte samarbeten så ofta, men detta passade perfekt. Väldigt lägligt också nu när man sitter hemma så mycket på grund av covid. Karin tipsade mig om Hästfocus som jag nu plöjer mig igenom. Jag har också introducerat Bamse och Kalle Anka för barnen (tyvärr verkar ingen speciellt intresserad av min stora barndomskärlek Min Häst). Jaja.

För övrigt har vi dragit igång Friday Lab-kurs nummer 10. Det känns fantastiskt att över hundra kvinnor har gått kursen. Och vet ni, varenda en har varit så trevlig och varm och inspirerande. Många finns kvar i mitt liv som vänner.

Jag fick också en trevlig nyhet angående ett manus imorse så hela dagen är full av bra energi. Hoppas att den håller i sig när resultaten från presidentvalet börjar trilla in. Floridas vallokaler stänger om bara ett par timmar.

Kejsaren är naken
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.