Födelsedagskalas på stranden i santa monica

4 months ago

Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica
Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica

Okej, ska vi ta en paus från valet en stund? Valkartorna påminner mest om ett Zoom-möte med dålig uppkoppling. Ingenting händer på bilden, medan folk pratar på i bakgrunden. För mig började den här dagen med att jag skar av en stor bit av min tumme. Det blödde väldigt mycket (sju timmar senare är jag inne på mitt elfte och tolfte plåster, det blöder fortfarande). Nu gör det inte ont längre, men det är jobbigt att skriva och manövrera telefon med plåster på tummen. Nu när jag läser föregående mening inser jag att det verkligen inte är synd om mig.

Klockan åtta gästade Magnus och jag podcasten Dare to suck (avsnittet kommer ut i början av nästa vecka). Det var jätteroligt, men tyckte lite synd om Will som har podden, han fick knappt en syl i vädret under de 35 minuterna vi spelade in. Sedan drog jag Friday Labs skrivgrupp. Vi talade om hur man ska göra när man kör fast och varför vi skriver. Mycket inspirerande var det. Sedan mynnade diskussionen ut i hur man som journalist ska hantera Trump.

Och nu börjar det egentliga inlägget: Sen åkte vi ner till stranden för att fira Majlis polare Everly som fyllde fyra. Det råkade vara en perfekt dag, med otroligt ljus och delfiner som simmade förbi oss i havet. Vila era presidentvaltrötta ögon på detta.

Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica
Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica
Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica
Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica
Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica

Vi var väl fyra kompisar med mammor och så vår lilla familj. Alla fick sin egen covid-säkra korg med smått och gott att äta. Barnen öppnade presenterna och lekte med leksakerna och jagade varandra i sanden. Vi talade extremt lite politik (vilket jag vanligtvis tycker är det bästa som finns, men just nu kände jag mig ganska trött på det). Jag ber om ursäkt på förhand för mängden bilder, men nu blev det så här.

Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica
Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica
Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica
Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica
Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica
Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica
Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica
Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica
Födelsedagskalas på stranden i Santa Monica

Maria · 4 months ago
Hästkalas eller strandkalas, vilket skulle man välja? Oavgjort! Sån dröm för barnen. Har bara slöa knivar hemma efter svåra fingerskärningar med de japanska kockknivarna. Du skulle väl ha fått det sytt eller tejpat mtp allt blod.

Peppe Öhman · 4 months ago
Måste säga tat både häst och strand var oerhört lyckade koncept! och jag måste ta efter dig i knivfrågan.

Alex · 4 months ago
Åh vad härligt det ser ut :)!!! Lite skillnad på grådasket här hemma i Sverige. Nu har det visserligen varit lite sol och varmt för årstiden men inget häng på stränder här tyvärr...

Peppe Öhman · 4 months ago
Det var verkligen en otroligt lyckad dag. Den sista varma dagen det här året.

Jenny · 4 months ago
Absolut perfekt med vackert bildinlägg - så trött på Trump nu, kan det inte vara över snart? Såg först korv med bröd i kassen och ba: oj? Men sen skärpte hjärnan sig och såg macaronen tgif!

Peppe Öhman · 4 months ago
NU är det över för Trump!!!!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.