Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Träffas online | October 31, 2020 | The Way We Play

Träffas online

2 years ago

Träffas online

Jag vet att folk skojat och klagat på hur mördande tråkigt det är med Zoommöten och om hur alla längtar efter att träffas i köttet. Jag håller med, jag vill också träffa folk och inte minst spontanträffa människor. Men nu lever vi under en pandemi och måste försöka skydda de som är mest utsatta. Köttet kommer nog sinom tid.

Däremot är inte alla möten över skärm tråkiga, jag kan med handen på hjärtat säga att jag efter precis varje Friday Lab-träff haft mer energi när jag loggat ut än innan. Det går att ha roliga och kreativa möten över zoom. Att träffa folk över skärm kan få en att känna sig mindre isolerad och ensam.

På grund av de nya restriktionerna på många håll i Sverige (och resten av Europa) beslöt sig Maja och jag oss för att öppna upp två extra platser till Friday Lab-kursen som börjar på tisdag. Är du en spontan typ? Anmäl dig här.

Ulrika · 2 years ago
Ser så fram emot kursen, och har verkligen upplevt genom Friday lab-communityt hur HÄRLIGA onlinemöten kan vara om man får till dem rätt!!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.