Personlig utveckling

3 years ago

Personlig utveckling

Reklam för egen verksamhet

Okej kära vänner, vid midnatt
stänger i anmälningarna till årets sista Friday Lab-kurs. Det är en plats för kvinnor att stanna upp andas och fundera på var de befinner sig i livet och vartåt de vill. Min med grundare Maja och jag ville att uppmuntra kvinnor att drömma stort (det måste inte betyda att jobba med eller tjäna mer), våga mer och testa nya vanor och strategier. Allt med stöd av ett gäng andra kvinnor.

Först gjorde vi en podd, sedan testade vi på att skapa en kurs som i sin tur utmynnade i Friday Lab Community som är ett nätverk med föreläsningar, olika rum där deltagarna tipsar varandra om jobb, kulturupplevelser, löneförhandlingar, egenföretagande, hästar, humor och en massa annat). Men grunden i hela Friday Lab är ändå 90-dagarskursen. Helt online och med Zoomträffar ca varannan vecka och övningar mellan det. En chans att stanna upp och fundera på livet och riktning.

Man måste absolut inte ha en tydlig målsättning när man stiger in i kursen, den brukar dyka upp av sig självt. Det finns några platser kvar till kursen som börjar den 3 november. Anmäl dig här. Och om du är anställd, kolla med din arbetsgivare/facket, de brukar ibland betala för kurser som denna. (I kursen ingår två timmar induviduell coaching till ett värde av 4000 SEK).

 

Ulrika · 3 years ago
är ju anmäld till denna omgång och ser så fram emot det, tror precis det är vad jag behöver mitt i allt mörkare höstmörker och allt mer monotona coronatider (när något är för monotont till och med för mig är det illa, jag är ju överlag ganska nöjd med att typ vara still på samma plats och pyssla med egna små projekt). ska bli så kul!!

Peppe Öhman · 3 years ago
Jag är så glad över det också av egoistiska skäl. Ska bli så kul att umgås och lära känna sig bättre!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.