Majlis firar sina fyra år

1 month ago

Majlis firar sina fyra år
Majlis firar sina fyra år

Igår firade vi Majlis födelsedag uppe i Topanga. Tamara hade förberett allt och det blev en så otroligt lyckad dag. Jag fattar att det kan låta som ett hån när jag skriver att det äntligen blivit lite svalare här, men för första gången sedan vi flyttade till LA är jag tacksam över svalare väder. Jag har längtat efter att ibland använda tröjor och långbyxor.

Majlis firar sina fyra år
Majlis firar sina fyra år
Majlis firar sina fyra år
Majlis firar sina fyra år
Majlis firar sina fyra år

Vi bjöd in Majlis fem närmaste vänner med familj och några andra kompisar. Sedan blev det lite ridning, hoppborg, pyssel och tårta. Den mest ambitiösa festen vi någonsin ordnat. Och då ordnade vi inte ens någonting. Tamara stod för allt. Jag är så glad och tacksam över detta.

Majlis firar sina fyra år
Majlis firar sina fyra år

Majlis var för övrigt lite för ivrig och tappade chokladtårtan i marken när vi anlände. Tårtjävleln överlevde ändå på nån konstig vänster och som ni kan se på bilden var den inte alltför kantstött. Jag gjorde som sagt inte mycket inför festen, men var så jäkla trött efteråt. Alltså dödstrött. Antar att det delvis handlar om rollen av att vara värdinna och se till att alla hade det bra, men kanske också att jag helt enkelt är ovan att umgås med så många personer på samma gång.

När vi kom hem lade jag mig i badet medan Maggan lagade middag som vi sedan åt framför The Bachelorette (tror inte jag gillar den här säsongen). Somnade före klockan 10.

Milla · 1 month ago
Men ååååh vilken minnesvärd födelsedag! Grattis till supersöta Majlis och så kul att du satte ut en video som beskrev dagen!

hanna · 1 month ago
Så himla fint det ser ut, grattis till Majlis! Känner också att "Majlis med djur" har seglat upp som ett favoritinslag, så mycket glädje och kärlek!

Peppe Öhman · 1 month ago
En sann djurälskare! och tack, det var fint sagt!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.