En månad av gratis läsning på readly

1 year ago

En månad av gratis läsning på Readly

I samarbete med Readly

Nu ni! Mellan raderna-podden gör ett samarbete med Readly, som är en digital prenumerationstjänst av magasin och tidningar, och jag passar på att lägga upp samma erbjudande här. En månad gratis läsning med den här länken. Sedan kostar det 99 kronor i månaden.

I appen har du obegränsad läsning av tusentals tidningar och magasin direkt i mobilen eller läsplattan en fast månadskostnad. Med Readly kan du läsa både svenska och internationella tidningar, du hittar allt från Elle, Filter, Vanity Fair, Språktidningen, the New York Magazine och Bame. Perfekt för hela familjen eftersom det går att ha upp till fem profiler på ett konto (Majlis läser Bamse, Magnus Illustrerad vetenskap och Vidar Fantomen. Vi är extremt stereotypa som familj, jag vet).

För mig som tjatar om hur viktigt det är att läsa journalistik och nyheter från pålitliga källor är detta ett drömsamarbete! Det kan bli dyrt att i längden prenumerera på en massa olika dagstidningar, men genom Readly får du en chans att läsa alla magasin och tidningar du kan tänka dig (också internationella, perfekt att öva på franskan, tyskan eller spanskan).

När jag är i Sverige brukar jag köpa på mig en massa glossiga tidningar, men genom Readly är det som att gå in i Pressstop på Götgatan och ta med sig samtliga magasin ut igen. Och! befinner man sig på en plats utan wi-fi går det bra att ladda ner magasinen du är sugen på och sedan läsa dem offline.

Precis just nu läser jag Filter och specifikt om 5G nätet, en intervju med Tone Schunnesson i Elle (började lyssna på hennes Dagarna, dagarna, dagarna igår kväll) och Språktidningen.

En månad av gratis läsning på Readly
En månad av gratis läsning på Readly

Om ni undrar vad det är för en rosa utväxt jag har på axeln på bild nummer två så är det en liten badelefant Majlis slängde in i badkaret och som obemärkt simmade upp till utan under fotosessionen.

S. med punkt · 1 year ago
Min bästa butik för second hand-kläder är emmy.fi. Levererar till Finland och övriga EU, åtminstone. Man kan hämta själv om man bor i närheten eller få kläderna sända till sig. Minst 40 % av min garderob kommer från emmy.fi, vågar jag påstå. Barnen har också många plagg därifrån. Röda Korsets loppis är också jättebra där vi bor, men jag har inte riktigt tålamod att bläddra igenom allt. Använder hellre diverse sökfilter på nätet. RK-loppiset är dock flitigt använt av tonåringen och hennes kompisar. Själv suktar jag ofta efter en del av möblerna som säljs där.

Peppe Öhman · 1 year ago
Superbra tips! Tack! Hade aldrig hört talas om det.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.