årets sista friday lab-kurs

3 months ago

Årets sista Friday Lab-kurs

I samarbete med egen verksamhet Friday Lab

Idag öppnade vi för anmälningar till årets sista Friday Lab-kurs. Det är som vanligt 90 dagar med onlineträffar och övningar och bra personer. I grunden handlar Friday Lab-kursen om att ta tid för att se över sitt liv och justera det så de roliga delarna blir större. Så att vardagen känns mer som en fredag än en tisdag. Du behöver absolut inte ha ett tydligt mål, det brukar komma genom reflektion och övningar. Jag tror att det viktigaste är att stanna upp och verkligen fundera på sitt eget liv. När vardagen rullar på är det svårt att göra det själv, men i den här gruppen får du en struktur som hjälper dig. Plus uppmuntran av de andra deltagarna. PLUS två timmar personlig coaching med Maja (som givetvis är certifierad coach). Det hela kostar 5900 SEK. (Bara den inkluderade coachingen är värd 4000 SEK).

Hittills har deltagarna varit kvinnor i åldern 25-60, allt från egenföretagare, författare, statligt anställda, diplomater, fotografer och mammalediga. Det finns plats för alla, du behöver med andra ord varken vara en karriärmänniska eller hippie. Det hjälper om du är intresserad av personlig utveckling.

Kolla förresten om din arbetsgivare eller facket kan betala kursen, det är inte ovanligt att deltagare i tidigare kurser har fixat finansieringen så. Så där ja, nu är det bara att anmäla dig. Det gör du här.

Sista anmälningsdagen är på fredagen (men platserna brukar ta fort de första dagarna). Kursen börjar den 3 november.

Årets sista Friday Lab-kurs
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.