Sup malibu

3 years ago

SUP Malibu

När jag fyllde år i augusti fick jag i present en SUP-tur utanför Malibu och frukost på Little Beach House av min kompis Anna-Maria. Vilken fin present! Härligt att göra grejer med sina kompisar. Anna-Maria plockade upp mig halv nio. När jag steg ut på gatan blev jag lite chockad av hur tjock brandröken var. Det brinner inte jättemycket i Los Angeles, men tydligen kan brandrök färdas hundratals kilometer. I SVT Morgonstudion i onsdags sade jag att det snart kommer att regna aska över LA, idag blev det påståendet sanning. Kände mig som Nostradamus.

SUP Malibu
SUP Malibu

Vi åkte norrut, solen lyste blekt bakom molnen, stannade vid Litte Beach House, checkade in, lånade deras stand upp paddle boars och paddlade ut. Stilla havet var ovanligt stilla och det första jag såg var en död fågel som guppade i vattnet. Fick tvångstankar om att den skulle locka till sig hajar. Spanade efter delfiner. Det var verkligen otroligt fint att paddla längs med strandhusen i Malibu.

SUP Malibu
SUP Malibu

Efteråt satte vi oss och åt frukost. Två delfiner simmade förbi bara tio meter från stranden, Jesse Tyler Fergusson (alltså han som spelar Mitchell Pritchett i Modern Family) satt vid bordet bredvid oss. Jag känner aldrig igen skådespelare och var extremt nöjd med att ha sett honom. Låtsades NATURLIGTVIS som ingenting.

SUP Malibu

Emma · 3 years ago
Vilken är den coolaste kändisen du sett? Alexander Skarsgård gick förbi mig när jag satt på uteservering och hela sällskapet skrek till för att han var så snygg.. så jag hade ju aldrig kunnat bete mig i L.A!

Peppe Öhman · 3 years ago
Magnus är med i samma film som Bruce Willis. Men min bästa är Anthony Hopkins på en restaurang i Brentwood. (Obs känner sällan igen någon kändis, folk i mitt sällskap får alltid peka ut dem)

Isabelle · 3 years ago
Men vilken bra present.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.