Skapa grannsämja

6 days ago

Skapa grannsämja
Skapa grannsämja

Sent på eftermiddagen tog jag en promenad några kvarter upp. Hade tänkt springa, men luften var så dåligt att det kändes osmart. Vanligtvis springer jag på känsla, planerar aldrig hur långt eller länge jag ska vara ute, men den här gången hade jag ett mål. Genom gruppen Buy Nothing Santa Monica hade jag nämligen fått en enhörningslampa. Den här Facebookgruppen finns lika mycket för att folk ska ge varandra grejer som de inte längre behöver som för att bygga community. Alltså skapa god grannsämja. Tycker att det är mycket fint. Den här gruppen är dessutom ytterligare exempel på att det är hur få nyinskaffade grejer en människa egentligen behöver.

Skapa grannsämja
Skapa grannsämja

Ulrika · 6 days ago
ÄLSKAR enhörningslampan! tänker att den kanske är en sådan där hata/älska-sak, inte så mellanmjölk typ? tycker den är helt underbar iaf.

Peppe Öhman · 6 days ago
Ha, det tror jag verkligen! Antingen tycker man att det är dumt kitsch eller så ser man det magiska i den.

Linda · 6 days ago
Saknar LA så att det gör ont i hjärtat när jag ser dina och Jennies bilder. Önskar och hoppas att världen återgår till något slags normaltillstånd någon gång. Tänker just nu att man kanske kan resa igen om två år eller så - hoppas!

Peppe Öhman · 6 days ago
Förstår verkligen det. Hoppas att du kommer iväg så fort som möjligt. Trots allt som pågår är det underbart här. kram

Elin · 6 days ago
Fantastiska bilder!!!

Isabelle · 6 days ago
Snygg!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.