Minihästar på stan

12 months ago

Minihästar på stan

Igår körde Tamara ner från Topanga med minihästarna Summer och Sweety och åsnan Opal. Vi tog dem på en promenad runt våra kvarter. Både för att de skulle få vänja sig vid att röra sig bland människor och för att folk blir så glada när man dyker upp med en liten häst. En man som satt på en uteservering när vi gick förbi sa att detta var det bästa som hänt honom på sex månader.

Minihästar på stan
Minihästar på stan

En kvinna i en svart SUV stannade mitt på gatan och sa att hon kört runt kvarteret tre gånger för att hennes dotter skulle få se hästarna ordentligt. Hon undrade nu om man fick klappa dem och när vi sa jag hoppade en trettioårig kvinna ur bilen, mumlade “Lil’ Sebastian” och tog hundra bilder. (handen upp alla som tog referensen).

Minihästar på stan
Minihästar på stan

En välklädd man i hatt kom fram och ville klappa Opal. Han sa att han ursprungligen kom från Egypten där åsnor är vanliga och att Opal fick honom att tänka på platsen han växte upp på. Fint att kunna göra så många människor på gott humör. Inklusive mig själv.

Minihästar på stan

Maja · 12 months ago
Så härligt intiativ, djur gör en generellt glad ju☺️ Åh lil-Sebastian Hahah

Peppe Öhman · 12 months ago
JA! Djur gör en lugn och glad.

Emmi · 12 months ago

Maria · 12 months ago
Bye, bye lil’ Sebastian...

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.