Ett nätverk för kvinnor

4 years ago

Ett nätverk för kvinnor

Reklam för egen verksamhet.

I oktober är temat i Friday Lab Commuity hållbarhet- livet och klimatet. Då kommer vi som vanligt att ha plan alongs, skrivgrupp och alla rum med företagare, anställda, yoga, samhälle och politik etc OCH så kommer Jennie Dahlén, ja hon som skrivit boken Slow fashion -din guide till smart och hållbart mode och driver TRÅD fanzine och har en blogg om modiga modeskapare och hantverkare, att föreläsa om hållbart mode. Lappa, fynda och se med nya ögon på det du har framför att shoppa nytt. Jag ser väldigt mycket fram emot att höra Jennie prata.

Friday Lab Community växer hela tiden (vi vill att det ska ske långsamt och släpper därför bara några platser varje månad) och består av kvinnor i alla åldrar och från tre olika kontinenter. Här kan man ventilera jobbiga chefer, tipsa och få tips om uppdrag, hjälp med löneförhandling och ansökningar, ställa branschspecifika frågor, diskutera böcker och hobbier och få pepp när folk är dumma osv. Det som säga på FLC stannar på FLC.

Jag är så stolt och glad över det här nätverket. Här kan du anmäla dig. Vi stänger vid midnatt natten mellan söndag och måndag, platserna brukar ryka ganska fort. Ville ändå skriva om det här eftersom jag vet att folk som hänger här är såna jag skulle vilja hänga med på andra platser också.

 

Ulrika · 4 years ago
Så glad och tacksam att detta finns, och oerhört nöjd att jag tog steget att gå med!

Peppe Öhman · 4 years ago
Så väldigt glad över att du är med och att få lära känna dig. KRAM

Pernilla · 4 years ago
Jag är så glad över att vara med i Friday Lab och att vi lärt känna varandra Peppe. Ser fram emot att lyssna på Jennie och allt som kommer hända i höst.

Peppe Öhman · 4 years ago
Jag är SÅ glad över att ha dig i mitt liv <3

Maja · 4 years ago
Har inget med friday lab att göra tyvärr men älskar t-shortsen. Vill också ha, googlade och hittade den men de fraktade inte till Europa :(

Peppe Öhman · 4 years ago
Äh vad synd! Tycker mycket om min.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.