Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Efter nio på Arenan | September 30, 2020 | The Way We Play

Efter nio på arenan

2 years ago

Efter nio på Arenan

Här ligger jag och fläker ut mig med en Oculus Quest i soffan medan Majlis leker på golvet, Vidar lämnar sin gitarr i fåtöljen och katten Simon vill bli kliad. En inte helt ovanlig vardagsbild (förutom att jag sällan brukar ha skor i soffan). Trots att barnen har ett ganska stort eget lekrum bär Majlis alltid in sina grejer i vardagsrummet och pysslar sen med dem där. Mysigt.

Häromdagen köpte vi förresten ytterligare en möbel på Facebook Marketplace. Det blev ett soffbord precis lämpligt inför presidentdebatten. Vi ska ladda upp med chips och öl och sitta och spänna oss på samma sätt som en fotbollsentusiast spänner sig inför VM.

Efter nio på Arenan

Men hörni, i måndags var Magnus och jag med i programmet Efter Nio, temat var tillsammans och vi pratade om hur det är att ständigt vara tillsammans OCH lite amerikansk inrikespolitik. Det var väldigt kul, om ni vill se det börjar vi prata cirka 16 minuter in. Jag är osäker på om man behöver en VPN, men om det är så kan jag varmt rekommendera VPN Express som jag själv använt i många år. Klicka på länken för 30 dagar gratis.

Magnus och jag spelade också in en podd idag. Eller först gjorde vi det igår, men när Magnus efteråt skulle börja klippa Lillelördag raderade han vår podd och vi var tvungna att göra om den idag. Den blev faktiskt bättre den här gången. Omtagningar blir oftast tightare eftersom man redan en gång formulerat sig.

Linda · 2 years ago
Jag har funderat på att köpa någon slags VR-glasögon. Är de bra? Känner att jag saknar att resa så mycket att jag tänkte att jag kan försöka 'resa' virtuellt, eller åtminstone gå in i en annan värld så mycket att omgivningen försvinner, men det är en djungel och jag har ännu inte vågat köpa något. Det finns ju allt från enkla glasögon i kartong som man sätter in mobilen i, till dyrare grejer. Även osäker på hur de skulle funka för mig som, även med linser, ser dåligt på nära håll. Om någon annan har tips, tages de tacksamt emot också.:)

Peppe Öhman · 2 years ago
Bra idé! Vi har jobbat oss igenom de allra billigaste (de man placerar in sin telefon i), men den här (Oculus Quest) är otroligt mycket mer avancerad. Det finns bl.a. ett program som heter Ocean Rift där man kan simma med olika sorters valar, delfiner, bläckfiskar etc och man lever helt in i det.

Linda · 2 years ago
Tack! Ska kolla upp det då.:)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.