What a mäss!

1 month ago

What a mäss!

Bild av Marcus

Okej hörni! Här kommer ett fantastiskt projekt. Min vän Marcus Stenberg är inte bara en bra författare, utan också en riktigt bra fotograf. Nu när det inte blir en traditionell bokmässa i Göteborg har Marcus startar projektet “What a mäss” en fotobok med nya texter. Jag kommer bland annat att skriva en av dem.

Marcus har startar en Kickstarter. Klicka på länken och läs mer.

“I över 10 års tid har jag fotograferat på bokmässan i Göteborg och samlar nu en stor del av de bästa fotografierna i en lyxig fotobok tillsammans med nyskrivna texter om mässan från förläggare och författare: Linda Skugge, Sandra Beijer, Hillevi Norburg, Peppe Öhman och Åsa Hjalmarsson.

Når vi målet med insamlingen planerar jag att ge ut boken i slutet av september när bokmässan brukar gå av stapeln. 

Pengarna som samlas in under kickstarterperioden kommer gå till att producera boken. 50% av all framtida vinst på boken går till Rosa Bandet. 

(Exakt vad den donerade summan blir per bok i kr avgörs av tryckkostnad, storlek på upplaga etc. så den kommer kunna redovisas först när boken är tryckt, även länk där inbetalade donationer till Rosa bandet kommer synas redovisas när boken är tryckt.)”

Kugge · 1 month ago
Har naturligtvis redan köpt en bok! :)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.