Vad jag jobbade med en onsdag

4 years ago

Vad jag jobbade med en onsdag
Vad jag jobbade med en onsdag

Vad har hänt idag då? Jag har jobbat med Friday Lab på förmiddagen (fy fasiken vad glad jag är över att jobba med Maja), sen kom Frida och Majken och badade i poolen. Majlis var så lycklig. Efteråt skrev jag mina 1000 ord för dagen, skrev en kort text på HBL, filade på texten till Marcus bok “What a mäss” och läste i Åsa Linderborgs “Året med 13 månader”. Sen sprang jag en sväng i hettan, tog ett dopp med familjen, tvättade hysteriskt mycket och väntar nu på att Magnus ska laga mat.

Just det! Jag gjorde också en intervju för “Vita lögner och höga hinder“. Det var roligt! Och så fantastiskt att den finns i bokhandlarna nu. Det är otroligt  fint, nästan overkligt, när en historia som bara funnits i ens huvud plötsligt existerar i fysisk bokformat. En av frågorna var vilken häst som i riktiga livet är min Frank och jag svarade Sequoia och bifogade bilden under. Hur som helst, när jag kommer till Sverige/Finland i december vore det så roligt att ordna en liten försenad releasefest. Jag blir såklart fruktansvärt glad om ni vill köpa boken också. Tror den funkar bäst för lågstadie/mellanstadie.

OCH det är ju Lousie som har illustrerat den! Det gamla geniet. Och som hon levererar intressanta inlägg på sin blogg. In och läs!

Vad jag jobbade med en onsdag

Annika · 4 years ago
Jag kommenterar sällan (aldrig?), för jag har liksom aldrig kommit igång, men nu ligger jag på soffan i efterdyningarna av en urtrist magsjuka, och ville bara säga att det är gör så gott att läsa dina texter. Din verklighet är långt ifrån min, men du delar med dig av ditt liv med sådan värme och öppenhet, så även om vi inte känner varandra gläds jag med dig i dina framgångar som om vi gjorde det. Det är också bra att få lite nya perspektiv på mycket av det som sker idag, och inspiration till att göra det bästa jag kan av mitt liv. En sak som jag funderat på en del förresten- varför väljer du att be poddlyssnare betala för sig, men inte bloggläsare? Jag lyssnar aldrig på podden (verkar vara en extremt slow starter med mycket) men tar ju del av din klokskap i bloggen - varför ska jag inte betala något för det?

Peppe Öhman · 4 years ago
Vilken otroligt fin kommentar! Den fick mig att må bra hela dagen. Tack! (och bra fråga om varför jag inte har nåt slags frivillig prenumeration på bloggen, det ska jag ta itu med. Tack!)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.