Pizza med jordgubbar

2 months ago

Pizza med jordgubbar

Här kommer några kortisar! Jordgubbar på pizza. I Sverige där bananpizza är ett helt normalt koncept är detta kanske inget revolutionerande, men för oss med mer, låt oss säga konventionell smak är jordgubbar på på pizzan en revolution. Gott är det också. Jag brukar göra vanlig pizza med tomatsås, mozzarella och spenat (jäkligt het ugn och pizzan långt nere) och när jag tar ut den skiva jordgubbar på den. Så gott!

Den här podden som handlar om hur folk med funktionsvariation fortfarande är diskriminerade, men hur otroligt illa det varit. Deras kamp är vår kamp på samma sätt som alla andra diskriminerade gruppers är det. Förrän alla blir behandlade jämlikt blir ingen det.

Ännu en gång: Mrs America. Jag såg det sista avsnittet igår och grät både av frustration över att kvinnor måste kämpa så för lika rättigheter och för att det är så fint med kvinnokampen.

Isabelle · 2 months ago
Hur sminkar du dig när det är varmt? Mineralpuder, flytande foundation? Vi ska ha hett, hett, hett väder och jag tycker om att vara osminkad men nu ska vi vara sociala och jag är inte ens brun... Smink i sommarväder?

Peppe Öhman · 2 months ago
Jag är verkligen urusel på att sminka mig, men kör solkräm och flytande foundation och ögonbrynsfärg. Det får duga.

Jenny Erlandsson · 2 months ago
Wow, pizza med jordgubbar måste testas!! Jag är ett stort fan av bananpizza så varför inte jordgubbar?! Och Mrs America var ju så bra!!

Peppe Öhman · 2 months ago
JA! också perfekt när jordgubbarna i kylen börjar bli lite trötta, men man inte är redo att slänga dem.

Filippa · 2 months ago
Ostmacka med skivade jordgubbar = supergott =)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.