Bröllopsdag nr 11

2 months ago

Bröllopsdag nr 11

Igår firade vi vår elfte bröllopsdag. Förra året firade vi 10-år som gifta på Holiday i Helsingfors. Jag är så glad över att det blev en fest. Tänk att samla ihop sina bästa vänner, äta middag, dansa och festa hela natten och sen vandra hem genom Sommarhelsingfors. Så otroligt fint.

I år firade vi i Malibu från morgon till kväll. Det var också fint. Det var Magnus tur att ordna (vi planerar bröllopsdagen vartannat år och den avslutas alltid med middag där vi hållet ett litet tal för varandra).

Bröllopsdag nr 11
Bröllopsdag nr 11

Vi började med frukost på kvarterskrogen som precis börjat med helgfrukost. Tog tydligen inga bilder. Sen åkte vi ut till Matador Beach som ligger ganska långt upp i norra Malibu. Fint och varmt var det och det första vi såg var en delfin som simmade förbi. Jag använder nuförtiden solskyddsfaktor 100. Gillar stranden som mest efter klockan 16, men nu blev det en dagsstrand.

Bröllopsdag nr 11
Bröllopsdag nr 11

När alla fått tillräckligt med sol och bad åkte vi hem. Matade barnen och välkomnade barnvakten. Ja, nu läste rätt. Magnus hade ordnat barnvakt. Det han inte ordnat var att reservera bord på Nobu, så vi fick ställa oss i kö, tröttnade och knatade över till Malibu Pier och åt middag där. Såg också dagens andra delfin. När det mörknade åkte vi hem till Santa Monica och åt en glass på samma kvarterskrog där vi börjat dagen.

Bröllopsdag nr 11

MC · 2 months ago
Åh vad mysigt! Och fint att ta varannan och planera! Vi är väldigt dåliga på att fira, ska anstränga mig på att bli bättre på det för det ÄR ju så fint och mysigt. (Men är faktiskt ganska glad att 40-års dagen försvann lite i Covid-dimman, den kan jag casha in nån gång i vintermörkret sen.) Och fin styling med jeansen och sandalerna. Den kör jag en copy-paste på!

Peppe Öhman · 2 months ago
Tack! Och grattis i efterhand! Tycker du ska casha in din 40-årsfest så fort det är möjligt och säkert. Kommer att bli toppen! (och grattis i efterskott!)

JS · 2 months ago
Jag är lite nyfiken på hur ni har möjlighet att bo i USA när det gäller visum/arbetstillstånd? Hur funkar det om man skulle vilja testa att bo där?

Peppe Öhman · 2 months ago
Vi är här på journalistvisum och i processen för green card :) Första året gjorde jag en Master och då var jag här på studievisum.

Maria · 2 months ago
Hur funkar det med utförsäkring från Sverige/ Finland och sånt? KUL med greencard!!!

Peppe Öhman · 2 months ago
Ja, visst är det. När man får green card skriver man ur sig ur landet man är inskriven i.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.