En lång och en kort

2 months ago

En lång och en kort

Efter att jag lagt ut bilder här på bloggen där jag springer omkring i bikini känner jag alltid en liten stress över att ni ska tro att jag inte är en tänkande människa. Liksom bara en person som lägger ut bikinibilder. Det säger mer om mig än om er, alla vet ju att folk i bikini också kan tänka. Hur som helst, igår tänkte jag, som vanligt, på amerikansk inrikespolitik och fick tala om det i Yles Nyhetspodden. För er som vill ha en sammanfattning på ca 15 minuter av läget i USA är detta perfekt.

Det ligger också ett helt nytt avsnitt av Mellan raderna ute och väntar på er. Så här beskriver Karin det:

Jihde och Öhman tar en promenad genom minfältet trötta klyschor, kassa karaktärsbeskrivningar och andra litterära misstag som kritiker älskar att hata. Karin säger sanningar om skräckgenrens do’s and dont’s och Peppe drömmer om en värld där Hillary aldrig mött Bill (men också hade varit lite roligare). Om att tro på kvinnor som blivit våldtagna. Böcker: Allt som var mitt av Cissi Wallin, Därute i mörkret av Markus Sköld, Rodham av Curtis Sittenfeld, The Strain av Guillermo del Toro och Chuck Hogan.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.