Det var den söndagen

3 weeks ago

Det var den söndagen

Igår drog vi på oss våra ansiktsskydd och begav oss ut i människobyn. Man kan inte leva ett liv i triangeln hemmet-stranden-stallet. Eller det kan man mer än väl, men vi måste ändå ladda bilen så vi bestämde oss för att göra det på Broadway i Santa Monica och äta ett mellanmål på någon av uteserveringarna. Här får ju inte restauranger bjuda in sina gäster i själva byggnaden, men nog servera dem på utomhus. Det har, fint nog, lett till att staden är full av mysiga uteserveringar.

Det var den söndagen
Det var den söndagen

Vi parkerade bilen och tog en promenad längs med 3rd Street Promenade som till vår stora chock var full av folk. Alla hade visserligen ansiktsskydd, men det kändes ändå väldigt intimt. Eller så är det bara vi som är ovana vid folksamlingar.

 

Det var den söndagen
Det var den söndagen

Vi gick ner till Oceans’s Avenue och satte ner oss på Oysterette. Beställde guacamole med chips och ostron. Ett glas vitt och cola till barnen. Väldigt mysigt. Sen åkte vi hem och kollade på hela Wolf of Wall Street som antagligen inte klarar av Bechdeltestet, men som är en otroligt bra film. Det var den söndagen.

Det var den söndagen
Det var den söndagen

MC · 3 weeks ago
Ser så mysigt ut! Och GOTT. Min man är (ibland påfrestande) positiv och är övertygad om att vi ska spendera julen i LA. Han ska till och med boka biljetter. Önskar jag kunde tro detsamma men jag får stå för att vara downern här hemma när det gäller det ‍♀️

Peppe Öhman · 3 weeks ago
Hojta om ni vill hyra vårt hem, vi är (tyvärr, hade varit fint att ses!) i Norden. Annars får ni komma nästa sommar!

MC · 3 weeks ago
Åh vad roligt att ni ska ta er hit! Tack! Det ska jag absolut göra.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.