Det spirituella avsnittet

11 months ago

Det spirituella avsnittet

I dag publicerade jag ett rykande färst avsnitt av Mellan raderna. Så här beskriver Karin avsnittet:

“Idag blir det genrelitteratur – machoskräck och feelgood. Karin har läst den apokalyptiska vampyrtrilogin (och tv-serien) The Strain, The Fall och The Night Eternal av Guillermo Del Toro och Chuck Hogan. Peppe har läst Sommardrömmen av Maria Grundvall vilket leder oss in på en diskussion om vikten av flykt, förutsägbarhet och förklaringar i oroliga tider. Även om det är i form av astrologi och bränd salvia. Det blir också noveller med omoraliska huvudpersoner av Marie Aubert. Och så en intressant läsarfråga.”

Det ligger också ett färskt avsnitt av Magnus och Peppes podcast ute. Premissen är den gamla vanliga: Samhällsfrågor ur ett feministiskt och journalistiskt perspektiv.

“I veckans avsnitt pratar vi om hur man ska göra för att inte förlora kognitiv förmåga när man blir äldre, om en förklaring till att Trump skickar insatsstyrkor till Portland och Seattle, om Tegnell bara är en gubbe som vägrar ha fel och om den där instagramutmaningen där kvinnor lyfter kvinnor. Tack för att ni lyssnar!”

Vi tror på att folk betalar för innehåll framför reklam, Magnus och Peppes podcast kostar 2, 80 euro i månaden. Prenumerera här. Föredrar ni Swish är detta numret: o72 245 50 81

Tänk att vi gjort 169 avsnitt av Mellis och 305 av Magnus och Peppes podcast! Sega jävlar. Vi gör det ju bara för att det är kul och får folk lust att läsa mer/fundera på politik/feminism/journalism är det otroligt fint.

Jessica · 11 months ago
Mitt huvud växer lite varje gång jag lyssnat på er podd

Peppe Öhman · 11 months ago
Det var en otroligt fin komplimang. Tack! <3

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.