Black med stort b

3 months ago

Black med stort B

Här kommer veckans podd! Så här beskriver Magnus den:

Vi rekommenderar safe hiphop från 80-talet. Vi pratar om Putin, hong kong och Black med stort B. Kommer Tump att lämna Vita huset om han förlorar. USAs äldsta DNA ger en annan bild av ursprungsbefolkningens resa. OCH gick feminismen för långt?

Jag blir arg när vi talar om feminism och Magnus hävdar att det är feministiskt av kvinnor att tjäna pengar även om de tjänar pengar på stereotypa skönhetsideal. Länge sen vi hade ett ordentligt gräl i podden. Men var inte rädda, SÅ dålig stämning blir det inte.

Vi talar också om att Facebook är ondare än Twitter och att det enda rätta är att börja betala för de tjänster vi använder. Liksom den här podden. Ynka 2, 80 dollar i månaden kostar det att prenumerera på den här podden. Tack för att ni gör det.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.