Två platser kvar på friday lab-retreat

1 year ago

Två platser kvar på Friday Lab-retreat

Hörni, vi har två platser kvar i Friday Lab-retreat som ordnas på lördag (27.6). Häng på! Temat är “designa ditt liv” och går i praktiken ut på att du tar ledigt från allt ansvar kring resten av livet just den här dagen och bara funderar på dig själv, hur du vill leva och vad du vill göra. Det blir föreläsningar, övningar, yoga, cook along (det ni ser på bilderna) och otroligt bra människor. Allt detta sker både online och offline. Här finns mer info. Tycker allvarligt att två av er ska norpa de sista platserna, lovar att ni inte kommer att ångra er!

 

Två platser kvar på Friday Lab-retreat
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.