Chips är lunch

3 months ago

Chips är lunch

Idag köpte jag en ridhjälm åt Magnus för 250 dollar. Om han ska börja rida på allvar kommer han att trilla av och då är de lika så bra att han skyddar sig. Jag tycker om att köpa saker åt Magnus, eller folk i allmänhet. När jag var liten och hörde vuxna säga att de tycker med om att ge bort grejer än att få grejer trodde jag alltid att de ljög, men inser nu att alla kanske inte gjorde det. Det sagt blir jag ju inte arg precis om någon ger mig en gåva.

Vi spelade också in podden imorse. Där pratar vi om Juneteenth, om varför Biden är en så bra presidentkandidat, Alexander Bard, om hur en person inte kan rädda ett land och mycket mer. Bra avsnitt, om jag får säga det själv. Här är prenumerationslänken, tack för att ni betalar för innehåll!

Jag har ätit chips till lunch tre gånger de senaste fem dagarna. Vill tro att jag tar bättre hand om mig än så. Det får bli en ändring.

Chips är lunch
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.