Planer för den 27 juni 2020

1 year ago

Planer för den 27 juni 2020

Mitt humör har verkligen pendlat den här våren. Först levde jag i förnekelse och valde att tro att vi skulle komma iväg till Norden den 12 juni. Sedan accepterade jag fakta och fokuserade på hur härligt det är i Kalifornien på sommaren, men nu när jag ser bilder från sommarstugor, mina systerbarn som firar skolavslutning, hägg och syren, ljusa nätter i Stockholm brister mitt hjärta lite.

Jaja, nu blev det så här. En annorlunda sommar. För er som stött på besvikelser eller har en sommar utan planer. Som kanske behöver en dag där ni bara får fokusera på er själva eller som vill göra något tillsammans med några goda vänner vill jag tipsa om Friday Labs Retreat den 27 juni.

Ursprungligen var det meningen att retreaten skulle vara ett event i Stockholm, men vi var såklart tvungna att göra om den så den funkar online. Vid det här laget börjar alla jag känner vara ganska trötta på att sitta på Zoom så en heldag framför en skärm var inte ett alternativ. Så här blev det: Friday Lab Retreat är tolv timmar långt.

Ta en dag helt för dig själv, åk ut till sommarstället med ett par vänner, låna grannens friggebod, ta in på hotell med en bästis eller samla ihop några kompisar i ett båtskjul. Det här kommer att vara en helt kravlös dag. Det enda du behöver göra är andas, ta in, småprata och unna dig lite reflektion. Vi sätter ihop programmet och tar ansvar för att det ska bli bra. Den här dagen behöver du inte fatta några beslut, vara projektledare eller prestera.

En av Friday Lab-deltagarna bjuder in några andra till sitt hem med trädgård och pool och övernattningsmöjlighet. En annan kommer att vara ute i skärgården och öppnar upp sitt sommarställe. Andra skickar iväg familjen på hotell och får en heldag ensam hemma. Själv vet jag inte riktigt ännu hur jag kommer att göra här i LA, men lovar att meddela er så fort jag bestämt mig. Det finns en massa alternativ.

Hur som helst, vore superkul om du kunde komma på detta! Jag lovar att det blir kul, att du får insikter, en fin dag och lär känna fantastiskt folk.

Program:

Incheckning (Zoom)

Intro och presentation av dagen (Zoom)

“Learning in the Flow of Life: ta kontroll över och lär dig värdesätta allt du redan kan i livet” framtidsspanaren Paulina Modlitba föreläser. (Zoom)

Lunch

Promenad och reflektion med podd

Presentation workshop med temat “Design your life” Maja och Peppe (Zoom)

Individuellt arbete och övningar

Yinyoga med yogainstruktören och coachen Amanda Backholm (Zoom)

Matlagning med matkreatören Louise Merus (Zoom)

Middag i matsalen (Zoom) med Maja och Peppe eller med dina kompisar

Övning

Fritt umgänge i olika rum (Zoom) kring lägerelden

Utcheckning (Zoom)

Du får: en dag bara för dig själv att fundera på hur du vill att din vardag ska se ut. Det här innebär bland annat konkreta verktyg och hjälp av certifierade coacher, kunskap om hur du kan använda din kompetens både privat och professionellt, ett yogapass, ett nytt vegetariskt recept, nya kontakter, övningar du kan återkomma till och en riktigt fin dag.

Deltagaravgiften för retreaten är 2000 SEK. Du kan välja att dela upp betalningen i två rater.

 

Planer för den 27 juni 2020

s · 1 year ago
går det inga flyg överhuvudtaget från USA? jag hoppas att ett vaccin kommer snart, det skulle ju lösa situationen.

Peppe Öhman · 1 year ago
Knappt några alls. Lufthansa lär flyga några flyg i veckan från Chicago och NY och Sas ska kanske börja flyga från samma städer senare i juni. Från LAX lyfter några enstaka inrikesflyg.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.