Allt är till salu

2 weeks ago

Allt är till salu

Här är förresten veckans podd. Magnus och jag var tvungna att spela in den två gånger på grund av att strul med en första inspelningen. Så kan det gå ibland och ofta blir det bättre den andra gången eftersom man fått träna på sina argument. Jag fattar att alla är dödströtta på sexköparen Roberto, men vi tar det ur ett mediaperspektiv: var det rätt av Tv4 att ge honom en plattform? Har detta gett influensers och poddare material för flera veckor? Hur enkelt och ofarligt är det att tycka att sexköp är fel? Det här är frågor vi diskuterar. Sen blir det snack om hiphop och barn i baksätet. Om hur Trump lätt skulle ha säkrat en andra presidentperiod och om surrogatmödraskap och barnen som väntar på sina föräldrar i Ukraina. Kom gärna med kommenterar, korrigeringar, åsikter med- och mothåll.

Tack för att ni lyssnar och prenumererar! Det uppskattas väldigt mycket av frilansare som jag. Det kostar ynka 2,80 dollar i månaden. Inte chockerande mycket, snarare tvärtom.

ÅlandsPetra · 2 weeks ago
Känner du till om det finns beräkningar på hur covid-19 kommer påverka de allra fattigaste i världen, hur många fler kommer lockas till trafficking, jobba som troll, tigga etc? Om du vet så skulle jag gärna höra ett lite annat perspektiv på detta än bara ”Finland har xxx fler arbetslösa, xxx många har dött etc”. Skulle gärna ha ett lite mer vidgat perspektiv på detta om ni har plats i er nästa podd.

Peppe Öhman · 2 weeks ago
Så bra perspektiv! Jag tycker att det skrivs ganska mycket om det. Hur viruset leder till att fattigdomen, ökar fler undviker att vaccinera sina barn mot bl.a. mässling pga av lockdown. Ska forska mer och prata om det.

Jenny Erlandsson · 2 weeks ago
Jag älskar ju alltid er podd men detta avsnitt extra mycket!! Kände också hur mycket jag längtar efter att få ha såna här diskussioner ”in person” men att lyssna på podden gör att ni inte känns så långt bort. Hip hop i bilen med barn i baksätet är ju verkligen en utmaning väldigt ofta :) och skrattade högt av igenkänning när du pratade om att få vara ifred. Kram och tack för bästa, bästa podden!

Peppe Öhman · 2 weeks ago
Så glad att du lyssnar! Kan inte du/ni komma ner till Santa Monica en sväng nästa vecka så tar vi en promenad på stranden?

Jenny Erlandsson · 2 weeks ago
Gärna!! Så himla trevligt!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.