Vita lögner och höga hinder

6 months ago

Vita lögner och höga hinder

Jag tänker alltid att jag ska fira när det kommer ut en bokkatalog med min bok i sig, men det blir sällan av. Lite fir är väl ändå att få dela den här. Är så glad och stolt över den här boken, andra delen i serien om Maja och Frank. Tänk att få syssla med det man gillar mest: böcker och hästar. Det är alltså en kapitelbok för barn i lågstadieåldern. I den här delen är det vinter och Maja rider på sin vanliga ridskola. Hon trivs inte speciellt bra och längtar efter en bästis. Sen dyker Frank upp och det blir hopptävling.

Det är för övrigt otroliga Louise på HejHejVardag som gjort illustrationerna i boken. Så stolt och glad över det. Louise är så jäkla rolig, smart och ja, bra på att illustrera.

Förresten: Mitt förlag Schildts och Söderströms har minus 30 procent på alla böcker just nu. Min bok kommer ju ut först till hösten, men det finns en massa annat bra att läsa där. Gör det! Köp en bok.

Vita lögner och höga hinder

Linnéa R · 6 months ago
Så jäkla coolt! Grattis och superbra jobbat! Extra mycket när man förstår att det mesta skrivs med en treåring i närheten... Ha en fin kväll och fira lite mer för sjutton :)

Peppe Öhman · 6 months ago
Tusen tack! Tack också för att du fattar utmaningen. KRAM

Lisen · 6 months ago
Älskar din blogg och din podd, uppskattar enormt ditt tänkande och tyckande. Upptäcker nu att du dessutom skriver barn böcker, bravo ! Vilken ålder tror du boken passar? Tack

Peppe Öhman · 6 months ago
Blev glad! TACK! Just den här boken (andra i en serie!) passar mellan 7-10-åringar. kram

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.