Lämnar in redigerat manus

5 months ago

Lämnar in redigerat manus

Igår ringde min syrra och sa: “Okej, du får den korta versionen” sen pratade hon på oavbrutet i två timmar. Lyckligtvis hade jag dragit på mig springskorna så jag kunde ta en riktigt lång powerwalk med henne i öronen. Blev så inspirerade så nu tänker jag ringa en vän minst en gång i veckan när jag är ute och går/springer (när jag inte orkar ringa en vän läser jag Hannas blogg).

Idag började jag med att spela in en liten video med Karin jag har Mellan raderna med. Acast vill lyfta vår podd (kul!) och hade beställt en video att använda i sina kanaler. Vi ringde upp varandra på facetime på datorn och spelade sedan in i våra ansikten och vårt prat på telefonerna. Jag fick lust att bränna av ett avsnitt av Mellis när vi ändå höll, men avstod. Däremot ska Karin och jag bli intervjuade av Svenska Folkskolans Vänner imorgon så jag får en ordentlig dos av Karin den här veckan.

Jag skulle nämligen göra den alla sista redigeringen av “Vita lögner och höga hinder” och det gjorde jag! Skickade in manuset till min otroliga redaktör och nu ska Louise få texten för att göra illustrationerna. Så skönt att ha detta klart (eller boken ska ju också korrläsas osv, men vi låtsas att jag är klar). Nu är det bara att börja på nästa.

Lämnar in redigerat manus

Kugge · 5 months ago
Hurra och grattis! Vilken känsla!! <3

Cecilia · 5 months ago
Kul! Du vet att man måste fira när man lämnat manus, va? Viktigt!!

Peppe Öhman · 5 months ago
Fasiken, det har du rätt i! Skickar iväg Magnus för att köpa champagne.

Anna · 5 months ago
Äntligen, er podd är så bra! Ibland halkar ni (kanske mest Karin) liiiiite långt ifrån själva ämnet, men er podd är så bra ändå. Och, denna Corona har fått mig att läsa betydligt mer. Så bra, i allt det dåliga.

Peppe Öhman · 5 months ago
Kul att du lyssnar OCH gillar! kram

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.