Några vardagsbilder och -kommentarer

4 years ago

Några vardagsbilder och -kommentarer

I går drog Maja och jag en Friday Lab Community-träff där folk fick berätta om sina egna erfarenter i att löneförhandla och prata arvoden. I slutet gjorde vi en övning där en deltagare åt gången fick ställa en fråga/berätta om ett problem (Hur ska jag öka försäljningen av mina produkter/Vad är ett bra argument för löneförhandlingen/Hur kan jag nå nya klienter etc etc) och sen fick de andra ge ett snabbt svar på det. Mycket kul och givande!

Mot slutet kom Majlis och satte sig bredvid mig med en liten mikrofon och en låtsasdator. Hon viskade att hon måste jobba och bad mig hålla tyst. Mycket beskrivande imitation av mig. Och på tal om podcaster så ligger det nu ett nytt avsnitt ute av Magnus och Peppes podcast. Vi har kommit in i en rutin där vi spelar in och publicerar ett avsnitt varje måndag. Nu när vi är regelbundna igen får ni hemskt gärna prenumerera på podden! (Vi hade inte mage att säga det när podden kom ut orregelbundet). Se det som att ni stöder journalistisk (och indirekt den här bloggen), Podden kostar 2, 80 euro i månaden. Ej hisnande summa, men vi är oerhört glada om ni prenumererar.

Några vardagsbilder och -kommentarer

Annars har det varit en ganska vanlig vecka. Vi har målfärg över hela uteplatsen efter att jag försökte vara en god och kreativ mor. På Trader Joe´s var pasta och tomatkrosshyllorna nästan tomma. Haffade några såna här snygga, men lite för stora burkar.

Några vardagsbilder och -kommentarer

Vi har givetvis också ridit. Jag fick till en helt otrolig galopp ute i bergen i söndags. Red som vanligt utan sadel och bett och Stilla havet bredde ut sig under mig medan bergen tronade upp sig framför mig. Sequoia galopperade fort, men ändå kontrollerat. Kände LIVET i mig. Samtidigt tog Magnus Majlis på en liten promenad på ponnyn Sophie. Alla lyckliga och glada.

Några vardagsbilder och -kommentarer
Några vardagsbilder och -kommentarer
Några vardagsbilder och -kommentarer

När vi bodde uppe i Topanga hade vi marsvinet Cappuccino som inneboende, eller Majlis döpte fort om henne till Pappuccino. I söndags fick vi både återförenas med Pappuccino och pilla på några kalkonägg. Men en misstänksam potentiella kalkonpappa i bakgrunden. Är livrädd för den.

Några vardagsbilder och -kommentarer
Några vardagsbilder och -kommentarer
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.