Hyra lägenhet i santa monica sommaren 2020

1 year ago

Hyra lägenhet i Santa Monica sommaren 2020

Vi hittade den ena gröna stolen på Facebooks Market Place och den passade så bra att vi köpte en till av samma person.

Nu är det den tiden på året igen då jag efterlyser trevligt och hederligt folk som vill hyra vårt hem i Santa Monica under sommaren. Det handlar om en lägenhet på ca 70 kvadrat, här sover lätt fyra, men fler får  såklart plats. En liten uteplats för de varma kvällarna, grill, pool och ett stenkast från stranden. Tvättstuga. På vår gata finns det mataffärer, restauranger, caféer och yogastudios, en promenad till Santa Monica Pier tar cirka 15 minuter. Tänker varje dag på hur mycket jag älskar att bo här.

Maila, kommentera eller hör av dig på Insta eller nåt annat så berättar jag med. Lediga veckor är just nu är 8-14.7 och 23.7- 15.8.

Hyra lägenhet i Santa Monica sommaren 2020

Lena Danroth · 1 year ago
Vi är intresserade! vår plan är att upptäcka LA i sommar med våra två barn. Och ert hem låter som en dröm. Jag försökte maila dig men får inte upp din mailadress. Kan du skicka den till mig så mailar jag dig:-) //Lena

Peppe Öhman · 1 year ago
Kul! min adress är jeanette.ohman at gmail. com Hörs snart!

Jenny Stenberg · 1 year ago
Hej! Jag har däremot en fråga om ni tänker åka ngnstans över jul alt januari. Då är jag väldigt intresserad av att hyra den med mina barn. Mvh Jenny

Peppe Öhman · 1 year ago
Hej Jenny, önskar att jag visste det. Fråga igen efter sommaren. Ni har första tjing!

Jenny Stenberg · 1 year ago
Yes! Jag hör av mig! Jag norpar mailen ovan! //JS

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.