Idéer som tar form

8 months ago

Idéer som tar form

Ibland försöker jag mig på att göra blogginlägg med temat “En bild i timmen” efter femton år av bloggande har jag ännu inte klarat av att göra det en hel dag. Idag testade jag på motsvarande i instastories och det visade sig vara lite lättare. Och väldigt kul! Det som också var roligt var att få dra på sig något annat än ridkläder och åka in till West Hollywood för att luncha med min kompis Malin. (allt utom skorna från Blankens är för övrigt second hand).

Häromdagen fick jag en så bra idé för en tv-serie och eftersom Malin jobbar i branschen passade jag på att pitcha den för henne. Äh, det kanske aldrig blir något eller så skriver jag en bok på idén istället eller så blir det ingenting alls, men kul var det. Idéer tar alltid form när jag får förklara dem för någon annan. Ibland pyser de också ihop när de beskrivs i ord, men för det allra mesta blir de tydligare och större.

Idag hade jag också en session med den aktuella Friday Lab-kursen och blev på så gott humör av den. Det finns några få plaster kvar av kursen som börjar den 17 februari. Rekommenderar varmt att anmäla sig till den.

Linda · 8 months ago
På tal om, hur går det med ditt tv-manusprojekt?

Peppe Öhman · 8 months ago
Det går bra!

Linda · 8 months ago
Kul, kan du inte berätta mer? Är så nyfiken, var kommer serien, finsk eller svensk tv?

Peppe Öhman · 8 months ago
Jag har bara sålt idén/grundupplägget till ett (svenskt) produktionsbolag. De tar den vidare :)

Sophia · 8 months ago
Ah jag missade på Instagram, då jag var ute i öknen Bloggform bättre! https://alifeexpedition.blogspot.com/2020/01/recap-av-2019-del-2.html

Louise hejhej · 8 months ago
1. Jag har aldrig lyckats heller! Tar seriöst EN bild och sedan glömmer jag... 2. ÅH jag vill veta mer om idén! Men framför allt vill jag se serien. Väntar otåligt tills den släpps!

Peppe Öhman · 8 months ago
Det är helt fysiskt omöjligt att ta en bild varje timme! OMÖJLIGT! Berättar mer när vi ses.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.