Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Gott 2020 kära vänner | January 1, 2020 | The Way We Play

Gott 2020 kära vänner

3 years ago

Gott 2020 kära vänner

Den här bloggen brukar sällan stå ouppdaterad, men i förrgår körde vi upp till San Francisco (eller Palo Alto) för att fira nyår med några kompisar. På grund av att vi måste ladda bilen två gånger (en fulladdning och en lite mindre) hann jag inte skriva nåt och igår var det ju nyårsafton.

Hur som helst, jag ville skriva och önska er alla ett fantastiskt 2020. Jag är så tacksam för att ni läser och kommenterar. TACK! Bloggen hört till det roligaste jag vet.

Jag orkar inte syssla med återblickar, men det känns som mycket fint har hänt under de senaste tio åren. Det känns som om jag, ju äldre jag blir, får en allt större insikt i hur jag mår bra av att leva. Mindre profilera mig inför andra, mer njuta av livet.

Handen på hjärtat har jag ingen plan. Jag vet sällan exakt vart jag är på väg eller vad jag håller på med. Jag är usel på konsekvensanalys och tillbringar alldeles för mycket tid på sociala medier. Men jag lycklig och det är väl det som räknas. Jag är kanske dålig på att organisera livet, men jag är bra på att bita mig fast vid grejer som jag gillar. Och så har jag såklart haft en himla tur med otroliga vänner och massa kul saker som ramlat mig i famnen. Försöker påminna mig om att vara tacksam för dem.

Ida · 3 years ago
Snygg kvinna och klänning och roligt över att du verkar så tillfreds med livet och väljer det du gillar. Ibland är det kanske just så enkelt. Tack för intressanta bloggtexter och gott nytt år!

Peppe Öhman · 3 years ago
Tack och tack för att du läser! <3 Gott nytt år!

Matilda · 3 years ago
Jag älskar den där klänningen.

Peppe Öhman · 3 years ago
Tack! Jag med!

M · 3 years ago
Jag håller med, tack för intressanta och välskrivna bloggtexter! Gott nytt 2020!

Peppe Öhman · 3 years ago
Gott nytt 2020! Och tack för att du läser!

Elisabeth · 3 years ago
Lite sent kommenterat, men: Tack för att vi fick slippa återblicken från 2019 och framför allt tack för att vi fick slippa alla de ambitiösa "ledorden" för 2020. Tydligen är nyårslöften rättså ute, nu ska bloggare ta fram sitt ledord för året istället. OK, möjligen mindre pretentiöst än löfte, men känns ändå så där äckligt genomtänkt så man får panik för att man själv inte tänkt så värst mycket längre än till mitten av januari. Jag vet inte ens säkert vilket land jag bor i efter sommaren, så då är andra planer lite oviktiga. Gillar det du skrev om att du är bra på att bita dig fast i grejer du gillar, det är också ett sätt att se på saken. Man låter en hel massa flöda förbi, och sen greppar man det som funkade och gör mer av det, istället för att ha en tydlig plan.

Peppe Öhman · 3 years ago
Tycker du uttryckte det klockrent: "Man låter en hel massa flöda förbi, och sen greppar man det som funkade och gör mer av det, istället för att ha en tydlig plan." Man är mindre låst om man vet vad man vill, men är öppen för att det kan komma i en oväntat form. Gott nytt år!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.