Förhandsanmälningar till nästa friday lab-kurs

11 months ago

Förhandsanmälningar till nästa Friday Lab-kurs

Nästa Friday Lab-kurs börjar måndagen den 17 februari (om det finns ett tillräckligt stort intresse drar vi en parallellkurs som kommer att gå på söndagar. Detta för att folk i t.ex. USA som jobbar på kontor ska ha möjlighet att delta). Är du uppskriven på listan för nyhetsbrev har du förtur att anmäla dig. Vill du skriva upp dig kan du göra det här.

Vem kan delta? Vem som helst. Vi har deltagare från hela världen och alla branscher. Du behöver absolut inte vara egenföretagare eller ha ett kreativt jobb. Friday Lab utgår från dina egna premisser. Livet ska kännas ganska roligt hela tiden och inte handla om att du ständigt går omkring och längtar efter helg, semester eller bättre tider. Små handlingar kan leda till stora förändringar. Så tänker vi i livet och i det här projektet. Friday Lab låter dig ta tid att funder över vad du gillar, hur du vill leva och vad du måste börja säga ja och nej till.

Plus att nätverket är otroligt. Det här är den sjunde kursen vi drar (om det är söndagen du väljer blir det den åttonde). Läs mer här Friday Lab. Och följ oss gärna på Insta!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.