Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
En helg i ord och bild | January 19, 2020 | The Way We Play

En helg i ord och bild

3 years ago

En helg i ord och bild
En helg i ord och bild

Jaha, jaha. Vad har ni gjort den här helgen då? Jag har väl gjort det vanliga. Umgåtts med människor och djur (älskar bilden ovan med alla djuren som omger Majlis). Tagit barnen till en lekpark (övat på självutlösaren på klockan), plockat och fixat, beställt sushi åt barnen och indiskt åt mig själv och försökte jobba lite (skrev en mening, Majlis avbröt mig, skrev en till Majlis avbröt mig, osv i all oändlighet). Hälsade också på Frida.

En helg i ord och bild

Frida bjöd på pizza, fastlagsnullar (eller “semlor” som hon kallade det), lek för barn och lite vin. Den andra Frida kom, likaså vår gemensamma kompis Sandra från Stockholm som förut bodde i Santa Monica, men nu hälsade på i LA. Under kvällen hann vi planera en bok och en tv-serie om hästar. Mycket givande. Sen tog jag 405:an hem.

En helg i ord och bild
En helg i ord och bild

Dagens program är att ladda bilen i Malibu, leka lite på stranden och skriva ifall Majlis ger mig lite fridtid. Vilket traditionellt blogginlägg med en uppräkning av grejer jag gjort och ska göra. Jaja, så får det bli ibland.

En helg i ord och bild
Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.